Πως λειτουργεί

Στο PCGuy μπορεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον Υπολογιστή, Laptop, Κινητό, Tablet σας, αρκεί να μιλήσετε μαζί μας στο Live Chat της ιστοσελίδας μας και εντελώς δωρεάν να γίνει η διάγνωση του προβλήματος που σας ταλαιπωρεί.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να :

  • Εγκαταστήσετε μία νέα εφαρμογή ή ένα App στο κινητό σας.
  • Ρυθμίσουμε το Modem σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
  • Κάνουμε Format τον Υπολογιστή ή το Κινητό σας.
  • Πάρουμε backup τα δεδομένα σας στο δικό σας στικάκι ή cloud storage.
  • Καθαρίσουμε την συσκευή σας από ιούς, trojan ή mailware.

Όλα αυτά χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθείτε από το χώρο σας, γλιτώνοντας χρόνο, χρήμα και με απόλυτη ασφάλεια στις δύσκολες εποχές που διανύουμε με την πανδημία.

Ο υπολογιστής και το laptop πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας αν όχι απλά εργαλείο για την εργασία μας. Για αυτό το λόγο το PCGuy είναι εδώ με εξιδικευμένους τεχνικούς για να λύσει το εκάστοτε πρόβλημα και να σας βοηθήσει σε ότι αφορά στην σύνδεση περιφεριακών συσκευών και εξαρτημάτων όπως η σύνδεση του router ή η τοποθέτηση σκληρού δίσκου. Μπορείτε δηλαδή μέσω live chat, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή βιντεοκλήσης να επικοινωνήσετε με έναν από τους τεχνικούς μας και να σας καθοδηγήσει βήμα -βήμα και με ασφάλεια στον τρόπο επίλυσης του εκάστοτε προβλήματος.

 

Χρειάζεστε κάποιο ανταλλακτικό για το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet? Στο PCGuy αναλαμβάνουμε την επισκευή του κινητού σας ή του tablet σας χρησιμοποιόντας ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας από κάθε εταιρεία και για κάθε μοντέλο. Μπορείτε δηλαδή να το στείλετε μέσω courier σε εμάς και ο εξειδικευμένος τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή της συσκευή σας θα σας παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πορεία της επισκευής από την στιγμή που θα το παραλάβουμε. Με το πέρας της επισκευής πραγματοποιήται έλεγχος καλής λειτουργίας και επιστρέφεται πίσω σε εσάς πάντα με την σχετική εγγύηση του ανταλλακτικού από την κατασκευάστρια εταιρεία.